Start Glavna jela Piletina “in salmi”

Piletina “in salmi”

Priprema: 120 min.
Mrsno jelo

Ovo je tradicionalan način na koji Italijani spremaju golubove. Pošto ih nije baš lako pronaći i piletina ali i druga perad lepo mogu da ih zamene.

Sastojci:
* pola manjeg pileta
* 150 g pančete
* 70 g sušenog paradajza

Recept Sanije Kurti iz Novog Sada

Ceo recept pronaći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pođalji recept #105

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva