Priprema:
1. Kratko propržiti pirinač na ulju, naliti ga sa 9 šolja vode, posoliti i ostaviti da se skuva do kraja.
2. Kada pirinač upije svu vodu, umešati kukuruzno brašno, jaja, prašak za pecivo i mešavinu začina.
3. Zamesiti kao testo, a zatim testo oklagijom razvući preko papira za pečenje na debljinu od oko 1 cm.
4. Testo uzdužno podeliti na tri jednaka dela, pa na srednji deo posuti susam i oklagijom ga malo utisnuti.
5. Ispeći tri kore u zagrejanoj rerni na 250°C oko 20 min.
6. Za to vreme napraviti filove.
7. Za fil I: obariti iseckanu šargarepu, grašak i kukuruz, ocediti ih i pomešati sa majonezom. Posoliti po ukusu.
8. Za fil II: iseckati na kockice salamu i kisele krastavce, pa ih pomešati sa ajvarom i pavlakom.
Finalni postupak:
1. Preko kore I premazati fil I, te preklopiti drugom korom.
2. Preko druge kore premazati fil II i završiti korom od susama.
3. Pokriti tortu folijom i ostaviti je da se lepo ohladi u frižideru.