Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi razmutiti jaja, dodati šećer, vanil-šećer i margarin, pa sve dobro izraditi. Dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo i umesiti rukom.
2. Ukoliko je potrebno, dodati malo mleka i umesiti glatko testo dok se smesa ne ujednači i ne pocne da se odvaja od zidova posude i prstiju. Podeliti na 2 dela.
3. U šerpu na šporetu usuti mleko i nekoliko kašika šećera (od pripremljenih 250 g).
4. Kad provri, dodati griz i mešati da se ne ugrudva. U skuvan griz dodati preostali šećer i vanil-šećer, te promešati.
5. Sipati i rogač pa ujednaciti smesu.
6. Tepsiju obložiti papirom za pečenje.
7. Prvu koru razviti na veličinu tepsije i staviti je preko papira. Koru preliti vrelim filom i ravnomerno ga rasporediti.
8. Drugu koru naneti preko fila.
9. Pitu peći oko 30 minuta na 220 °C, a kada se ohladi, posuti je šecerom u prahu.