Sastojci:
Kora
100 g mlevenog keksa
50 g putera
1 kašika meda
Fil
250 g krem sira
70 g šećera u prahu
1 vanil-šećer
250 ml slatke pavlake
2 kašike soka od limuna
Preliv
300 g malina (zamrznutih)
200 ml vode
5 kašika šećera
1 vanil-šećer
1 kesica želatina
Priprema:
Podloga
1. Pomešati mleveni keks, rastopljeni puter i med. Po kašiku dobijene smese sipati u čaše i malo pritisnuti.
Krem
1. Izmiksati sir sa šećerom u prahu i vanil-šećerom.
2. Dodati umućenu slatku pavlaku i sok od limuna, pa sve lepo sjediniti.
3. Sipati u dresir džak i istiskivati pomalo krema u svaku čašu.
Voćna masa
1. Zamrznute maline posuti šećerom i vanil-šećerom, pa dodati vodu i kuvati dok se ne raspadnu.
2. U pet kašika hladne vode rastvoriti želatin i kad nabubri, dodati ga voću i mešati dok se ne rastvori.
3. Kad se voćna masa prohladi, preliti je preko krema u čašama i sve dobro rashladiti.