U ovom broju preporučujemo:
PREDJELA
Tart s pečenicom i kulenom 6
Kroasan rolnice sa sirom 7
Đevreci sa spanaćem 8
Slani kolač 9
Torta s tikvicama 10
Štrudla s koprivom 11
Pogača s mašću12
ČORBASTA JELA
Čorba od kelerabe 14
Đuveč s boranijom 15
Krompir paprikaš 16
Varivo od mladog kupusa 17
GLAVNA JELA
Korpice s piletinom 18
Piletina u sosu 19
Panirana piletina iz rerne 20
Punjene svinjske rolnice 21
Piletina u sosu od ajvara 22
Punjene ćufte 23
Svinjske šnicle u vinu 24
TEMA BROJA – jela od povrća
Paprike punjene ćuretinom 26
Nadeveni patlidžan 27
Preliveni krompir 28
Punjene tikvice 29
Patlidžan šarlota 30
Krompir s prosom 31
Gratinirane tikvice 32
Krompir na varivu 33
NEPEČENE POSLASTICE
Torta sa šumskim voćem 34
Kolač s vanilom i čokoladom 35
Mlečne kocke 36
Vanil-kolač s jagodama 37
Piškota torta bez pečenja 38
Puding kolač 39
SLATKA TESTA
Tulumbe 40
Breskve u testu 41
DESERTI
Torta s malinama 42
Okrugla torta s jagodama 43
Kocke s bademima 44
Keks šnite 45
Baklavica 46
Rolat s kupinama 47
Švarcvald kocke 48
Poziv na saradnju!
Dragi čitaoci, kreirajte zajedno s nama sadrža časopisa! Tema broja za „Pošalji recept” 123 biće JELA OD RIBE (predjela i glavna jela od rečne ili morske ribe), dok ćemo u rubrici „Sezonske poslastice” obraditi temu SLATKIŠI S BRESKVAMA (kolači, rolati, torte i slično). Molimo vas da nam recepte s naznačenim temama dostavite najkasnije do kraja maja.