Priprema:
1. Umutiti 4 jajeta sa 4 kašike brašna, 4 kašike šećera, 2 kašike vode i malo praška za pecivo. Smesu sipati u pleh obložen papirom za pečenje i ispeći koru.
2. Na isti nacin ispeci još dve kore, ali pre pečenja u jednu dodati kašiku kakaoa, a u drugu kašiku crvene boje za kolače.
3. Kada se kore ohlade, svaku iseći na 3 dela tako da se dobiju 2 prstena i jedan krug.
4. U posudi za mešanje razmutiti brašno i gustin sa malo mleka, a preostalo staviti da se kuva. Kada provri, ukuvati razmućeno brašno i gustin. Ostaviti da se ohladi.
5. Posebno umutiti margarin sa šećerom u prahu pa sjediniti sa ohlađenim filom.
6. Tortu filovati na sledeci način: isecene krugove po bojama naizmenicno poređati na tacnu za tortu tako da imate žutu, crvenu i braon boju, a zatim premazati filom pa poređati jafa keks umočen u sok od pomorandže. Isti postupak ponoviti još dva puta. Tortu ukrasiti po želji.