Priprema:
Kora I:
1. Belanca ulupati sa šećerom u čvrst šam. Lagano varjačom umešati kokos, brašno i prašak za pecivo.
2. Smesu uliti u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 180°C oko 20 minuta.
Kora II:
Drugu koru pripremiti na isti način kao i prvu, ali umesto kokosa umešati mlevene lešnike.
Fil:
1. Ulupati 12 žumanaca i umešati prašak za puding i po potrebi dodati malo mleka.
2. Preostalo mleko ostaviti da provri sa šećerom i ukuvati smesu od žumanaca.
3. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
4. Margarin penasto ulupati sa vanil-šećerom i sastaviti ga sa ohlađenim kremom.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na uobičajen način: kora, fil, kora, fil.
2. Celu tortu premazati umućenim šlagom i posuti mlevenim lešnicima.