Priprema:
1. Sjediniti 1,5 dl mlakog mleka, kašičicu šećera i brašna pa dodati izmrvljeni kvasac i dobro izmešati da ne ostanu grudvice. Poklopiti i ostaviti na toplom da nadođe.
2. U posudu za mešenje sipati polovinu brašna pa dodati nadošao kvasac, preostalo mleko, ulje, so i dobro izmešati. Potom postepeno dodavati preostalo brašno i ručno mesiti dok testo ne počne da se odvaja od posude. Umešeno testo ostaviti na toplom da nadođe.
3. Čvarke samleti na mašini za meso pa sjediniti sa pavlakom, žumancetom i posoliti po ukusu.
4. Nadošlo testo istanjiti pomoću oklagije u pravougaonik debljine 0,5 cm. Premazati ga filom od čvaraka i urolovati. Rolat iseći na kriške.
5. Pleh obložiti papirom za pečenje i u njega poslagati isečenu parčad. Premazati ih žumancetom i peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.