Sastojci:
– 500g piletine
– 200g boranije
– 2 fileta inćuna u ulju
– 1 jaje
– 60g tunjevine
– 12 maslina
– Limun
– Kapar
– 100g čeri paradajza
Priprema:
Ispecite mesu na grilu i ostavite da se ohladi. Skuvajte jaje da bude tvrdo, oljuštite i izvadite žumance. Boraniju kuvajte 5 minuta i rashladite je. Napravite sos: umikasjte žumance, tunjevinu, kapar, sok od limuna i ulje. Kada dobijete jednaku masu rasporedite ga u činije. Meso isecite i poslužite zajedno sa maslinama, paradajzom, boranijom i inćunima, a sos neka vam ostane sa strane.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net