Priprema:
1. U malo mlakog mleka razmutiti kvasac sa 1 kašičicom šećera i ostaviti ga da nadođe.
2. Brašno pomešati sa rastopljenom mašću i dodati nadošli kvasac.
3. Zamesiti glatko testo postepeno dodajući preostalo mleko. Testo ostaviti da nadođe oko 45 minuta.
4. Zatim testo razviti oklagijom, pa prstima premazati sa malo margarina. Presaviti testo, malo ga rasklagijati i ponovo naneti margarin. Ponoviti postupak preklapanja i mazanja margarinom još jednom. Preklopiti testo i ostaviti ga da se odmori oko 15 minuta.
5. Nadošlo testo rasklagijati i ponoviti preklapanje i premazivanje margarina kao i prethodnog puta (3 puta preklopiti i premazati).
6. Zatim testo rasklagijati na 1 cm debljine i iseći ga na kockice.
7. Na svaku kockicu staviti pomalo džema i zaviti kiflicu.
8. Kiflice ređati u podmazan pleh i premazati ih žumancetom.
9. Peći u zagrejanoj rerni na 250ºC oko 20 minuta.
10. Gotove kiflice posuti šećerom u prahu.