Start Dijamant kuvarica Šarene puslice sa čokoladom

    Šarene puslice sa čokoladom

    041211-1131001

    Sastojci:

    – 72 kom puslica
    – 125g Dijamant margarina
    – 100g šećera u prahu
    – 100g čokolade za kuvanje

    ISPROBAJTE I… Vulkan puslice

    Priprema:

    Margarin penasto umutiti sa šećerom u prahu, umešati otopjenu čokoladu i spajati puslice.

    Recept Angele Kiš iz Bačke Topole

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net