Priprema:
1. U mlakom mleku razmutiti kvasac sa kašičicom šećera i ostaviti da nadođe.
2. U posudu sipati brašno, griz i so, promešati, dodati ulje, jaja, pavlaku, te nadošli kvasac. Umesiti glatko testo pa ga podeliti na 2 dela. (Testo ne ostavljati da kisne već sačekati samo onoliko koliko je potrebno da se pripreme pleh i fil).
3. Pomešati iseckanu šunkaricu, pavlaku, marinirane šampinjone sa origanom, kečapom, bosiljkom i susamom. Sve lepo sjediniti.
4. Margarin dobro umutiti i pomešati sa jajetom.
5. Jednu jufku razviti pa je staviti u podmazan pleh i premazati delom smese od margarina sa jajetom.
6. Preko toga naneti fil, pa ga prekriti drugom razvijenom korom. Dobro je pritisnuti da se ne razdvoji od fila. Gornju koru premazati preostalim margarinom i posuti susamom.
7. Peći u zagrejanoj rerni oko 30 minuta na 200 °C dok ne porumeni.