Priprema:
1. U posudi za mešanje odvojite žumanca od belanaca i umutiti čvrst sneg.
2. U posebnoj posudi dobro umutiti preostala žumanca, zatim postepeno dodavati brašno, ulje, prašak za pecivo, so, jogurt i sve sjediniti.
3. Dobijenoj smesi dodati šam od belanaca i polako mešati dok se masa ne izjednači.
4. Pleh obložiti papirom za pečenje, dodati smesu i peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 20 minuta.
5. Drugu koru pripremiti na isti način, ali u smesu od žumanaca dodati spanać.
6. Gotovo kore ostaviti da se ohlade, te ih preseći napola.
7. Sitno iseckati šunku, krastavce, kačkavalj i jaja. Zatim dodati krem sir i pavlaku pa sve dobro promešati.
8. Filovati sledećim redosledom: kora I, fil, kora II, i tako dok se ne potroši materijal. Tortu ukrasiti po želji.