PRIPREMA:
1. Skuvati kafu i ocediti je od soca.
2. Upržiti 4 kašike šećera (da požuti), pa dodati kafu i ostaviti da se ohladi.
Kore:
1. Pomešati brašno sa praškom za pecivo i šećerom, pa dodati jaje i margarin, te umesiti testo dodajući ohlađenu karamel kafu.
2. Testo podeliti na 4 jufke (svaka da teži oko 220 g), a potom ga razviti na pek-papiru veoma tanko i peći na poleđini tepsije 30×30 cm (pošto je lepljivo, može se tanjiti pobrašnjenom oklagijom ili preko kese).
3. Kore peći na 200°C i paziti da ne zagore.
4. Ostaviti kore da se ohlade, a potom preko tri kore premazati džem od kajsija.
Fil:
1. Mleko ostaviti da provri pa ukuvati brašno razmućeno sa malo mleka.
2. Umutiti margarin sa šećerom u prahu, pa sastaviti sa ohlađenim belim kremom.
Finalni postupak:
Kore sa džemom nafilovati i završiti četvrtom korom. Preliti glazurom od čokolade.
Recept Stanislave Todić iz Novog Sada.