Sastojci:
– 500 g špageta
– 1 veći crveni luk
– 3 čena belog luka
– 300g Dijamant kečapa
– 300g salame po izboru ili parizera
– 200g sira
ISPROBAJTE I…
Priprema:
Na ulju popržiti sitno seckan crveni luk dodati sitno seckan beli luk i kečap. Salamu i sir narendati, skuvati špagete ocediti i preliti u nauljen pleh preliti pripremjenom smesom posuti salamu i sir peći na 200 stepeni oko 10-15 minuta.
Recept Iren Kiš iz Bačke Topole
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net