Priprema:
Kore:
1. Ulupati 4 belanceta sa 4 kašike šećera, pa umešati po 2 kašike brašna i griza. Promešati varjačom.
2. Smesu uliti u pleh obložen papirom za pečenje i peći na 180 °C oko 15 minuta.
3. Od preostalog materijala ispeći još 2 kore.
4. Ugrejati mleko sa vanil-šećerom, pa preliti svaku ispečenu koru.
Fil I:
1. Umutiti žumanca i puding sa 2 dl mleka, a preostalo mleko ostaviti da provri. Potom u ključalo mleko ukuvati umućena žumanca i mešati dok se krem ne zgusne.
2. Margarin ulupati sa šećerom u prahu, pa ga sastaviti sa ohlađenim kremom.
Fil II:
Ulupati šlag sa mlekom i šećerom u prahu, a potom umešati seckane lešnike. Deo ostaviti za premazivanje torte.
Fil III:
Slatku pavlaku čvrsto ulupati.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil I, fil II, fil III, kora, fil I, fil II, fil III, kora.
2. Tortu premazati filom II i ukrasiti po želji.