Priprema:
Piškota:
1. U dubljoj posudi penasto ulupati belanca dodavajući žumanca jedno po jedno.
2. Mutiti i dalje postepeno dodavajući 125 g šećera, kašiku po kašiku, dok se šećer ne otopi.
3. Potom umešati 250 g brašna, 2 šoljice ulja, te narendati koru zamrznutog limuna.
4. Sve lepo sjediniti, pa smesu uliti u pleh obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 30 minuta.
Fil:
1. Ušpinovati 250 g šećera sa 1,5 dl vode i dodati 150 g margarina. Mešati dok se svi sastojci ne otope, pa skinuti sa vatre i umešati 250 g mlevenog keksa i 250 g mlevenih oraha. Sve dobro sjediniti.
Finalni postupak:
1. Kada se kora ohladi, premazati je džemom od kajsija, pa preko naneti pripremljeni fil.
2. Otopiti čokoladu i preliti preko kolača.