Priprema:
Kore:
1. Umutiti 3 belanceta sa 3 kašike šećera, pa postepeno dodavati 3 žumanceta neprekidno muteći.
2. Zatim umešati po 3 kašike brašna i mlevenih oraha i sve lepo sjediniti.
3. Smesu uliti u okrugli kalup srednje veličine i peći u zagrejanoj rerni na 200ºC dok ne porumeni.
4. Od preostalog materijala na isti način ispeći još dve kore.
5. Gotove kore preliti sokom od višanja.
Fil:
1. Višnje pomešati sa 200 g šećera i 1 dl vode i kuvati dok se šećer ne otopi.
2. U preostaloj vodi razmutiti puding od maline i umešati ga u višnje. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i fil preliti preko sve tri kore. Ostaviti da se ohladi.
3. Umutiti šlag od vanile sa kiselom vodom i premazati preko prve kore sa višnjama. Preklopiti drugom korom i ponovo premazati šlagom. Završiti trećom korom i celu tortu premazati preostalim šlagom. Ukrasiti po želji.