Start Glavna jela Svinjski vrat s medom

Svinjski vrat s medom

Priprema: 15 min.
Mirovanje: 3 sata
Pečenje: 70 min.
Mrsno jelo

ISPROBAJTE I… Svinjski vrat u saftu od piva

Sastojci:
* 6 šnicli svinjskog vrata s kostima
* 2 kašike senfa
* 2 kašike meda

Recept Jelene Ratković iz Beograda

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pošalji recept.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva