Start Dijamant kuvarica Taljatele sa tunom

    Taljatele sa tunom

    OLYMPUS DIGITAL CAMERASastojci:
    – dve konzerve tunjevine
    – pakovanje taljatela
    – glavica crnog luka
    – 1dl kisele pavlake
    – 300g paradajza
    – 200g Dijamant kečapa
    – kašika seckanog peršuna
    – so
    – čen belog luka

    ISPROBAJTE I…

    Taljatele sa graškom i šunkom

    Taljatele sa tartufima

    Priprema:
    Sitno iseckati crni luk, a beli izgnječiti. Na zagrejanom ulju od tunjevine upržiti crni i beli luk, dodati tunjevinu, kečap i sitno iseckani paradajz. Posoliti, promešati i pržiti dvadesetak minuta. Dodati pavlaku, pržiti još nekoliko minuta te skloniti sa vatre. Skuvanu testeninu preliti sosom i posuti peršunom.

    Recept Gordane Živković iz Bele Palanke

    Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!

    Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

    VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

    Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

    STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net