Sastojci:
– dve konzerve tunjevine
– pakovanje taljatela
– glavica crnog luka
– 1dl kisele pavlake
– 300g paradajza
– 200g Dijamant kečapa
– kašika seckanog peršuna
– so
– čen belog luka
ISPROBAJTE I…
Priprema:
Sitno iseckati crni luk, a beli izgnječiti. Na zagrejanom ulju od tunjevine upržiti crni i beli luk, dodati tunjevinu, kečap i sitno iseckani paradajz. Posoliti, promešati i pržiti dvadesetak minuta. Dodati pavlaku, pržiti još nekoliko minuta te skloniti sa vatre. Skuvanu testeninu preliti sosom i posuti peršunom.
Recept Gordane Živković iz Bele Palanke
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net