Omiljena poslastica
Kad mi je rečeno da treba da zaboravim na mlečne proizvode, pomislila sam – kako ću bez sladoleda. Naime, bez njega nisam mogla zamisliti tople dane. Oduvek sam ga jela, ali u manjim količinama nego ranije. Budući da sam rešila probleme s stomakom, sada mogu pojesti i ponešto od onoga što ne bi trebalo.
Blagotvorno dejstvo sode bikarbone
U frižideru uvek imam Mg vodu, ali ne zato što nam reklama poručuje kako je dobra za srce i sve ostale organe, već zbog toga što sam primetila da mi veoma prija.
Kad sam krenula na akupunkturu, počela sam piti sodu bikarbonu. Neki je osporavaju, ali moja iskustva su fenomenalna, a čitala sam o ljudima koji su zahvaljujući njoj rešili ozbiljne probleme sa želucem.
Prvih nedelja, posle svakog obroka pila sam po pola čaše vode s kašičicom sode bikarbone. U tom periodu počela sam da koristim i zeolit. U samousluzi kupim pet litara negazirane vode i u nju ubacim tri kašike zeolita. Posle 15 minuta ta voda se pije, ili se pak u nju stavlja meso, voće ili povrće. Za deset-petnaest minuta, koliko u njoj stoje, zeolit izvuče namirnicama toksine.
Pre nego što ih pripremim na uobičajen način, isperem ih vodom – i to je sve.
Na sledećij strani pročitajte Tamarin dnevni meni!