Priprema:
Palačinke:
1. Pomešati brašno sa šećerom i praškom za pecivo, pa dodati cimet, đumbir, so i rendani muskatni oraščić.
2. Bundevu izmiksati u blenderu, pa je pomešati sa mlekom, rastopljenim puterom i jajetom.
3. U smesu od bundeve dodati mešavinu od brašna i sve lepo sjediniti žicom za mešanje.
4. Ispeći 5-6 manjih debljih palačinki.
Finalni postupak:
1. Bundevu narendati, a potom je kratko prodinstati na malo ulja dok ne omekša.
2. Orahe iseckati, dodati prodinstanu bundevu, suvo grožđe i šećer, te sve lepo sjediniti.
3. Jednu palačinku premazati sa 3-4 kašike pripremljenog fila, pa preklopiti sledećom palačinkom.
Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.
4. Tortu zapeći u rerni na 200°C oko 20 minuta.
5. Gotovu tortu ostaviti da se dobro ohladi.
6. Umutiti slatku pavlaku pa premazati ohlađenu tortu.