Priprema:
Kora:
1. Belanca umutiti u čvrst sneg, a zatim uz neprestano mućenje postepeno dodavati šećer i sirće.
2. U šam od belanaca dodati mešavinu brašna i praška za pecivo pa polako promešati varjačom.
3. Pleh obložiti papirom za pečenje i sipati u njega pripremljenu smesu za koru. Peći u zagrejanoj rerni na 180 ˚C 30 min.
4. Vruću koru preliti hladnim mlekom pomešanim sa vanilšećerom.
Fil:
1. Umutiti žumanca sa šećerom i uz neprestano mešanje kuvati na pari dok se šećer ne otopi.
2. Posebno umutiti puter i margarin pa sjediniti sa smesom od žumanaca i izmiksati. Potom podeliti na tri dela.
3. Puding od čokolade skuvati u 6 dl mleka, a zatim u njega dodati izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne otopi.
4. Posebno skuvati puding od vanile u 6 dl mleka te u njega dodati belu čokoladu.
5. Puding od jagode skuvati u 6 dl mleka i kada se ohladi u njega dodati seckane jagode.
6. U sva tri pudinga dodati po 1/3 smese od putera i margarina pa dobro promešati.
Finalni postupak:
Tortu filovati na sledeći način: kora, fil od čokolade, fil od vanile, fil od jagode, umućeni šlag.