PRIPREMA:
1. U dubljoj posudi sjediniti brašno, prašak za pecivo, malo soli i šećera, pa sve izmešati.
2. Dodati puter iseckan na manje komade, pa ručno mesiti dok se ne izmrvi.
3. Sipati vode i mesiti testo dok se svi sastojci ne sjedine.
4. Umešeno testo prekriti krpom pa ostaviti da se odmori na sobnoj temperaturi oko 1 sat.
5. Odstojalo testo premesiti pa oblikovati kugle. Radnu površinu posuti brašnom, pa svaku kuglu razvući oklagijom da se dobije krug debljine 2 mm, a prečnika 15 cm.
6. Tortilje peći na teflonskom tiganju po 3 minuta sa svake strane.
7. U dubljoj posudi sjediniti pavlaku i majonez, pa dodati rendanu šargarepu i začiniti po ukusu.
8. Pileća prsa, papriku i salatu iseći na rezance.
9. Piletinu začiniti karijem pa propržiti na malo ulja.
10. Tortilju premazati mešavinom pavlake i majoneza, odozgo poređati salatu, papriku i piletinu pa urolovati.