Priprema:
Rolat:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti 200 g mlevenog keksa, 200 g mlevenih oraha i 2 kašike kakaoa pa preliti sa 2 dl mleka i promešati.
2. Posebno umutiti 10 kašika šećera sa 250 g margarina i umutiti mikserom.
3. Sjediniti fil od keksa sa filom od margarina i dobro izmešati kako bi se dobila ujednačena smesa.
Bela kora:
1. Umutiti 6 belanaca u čvrst sneg a zatim postepeno dodavati 6 kašika šećera muteći sve dok se šećer ne otopi.
2. Potom dodati 2 kašike brašna, 200 g kokosa, jednu kašiku ulja i polako promešati varjačom.
3. Pleh obložiti papirom za pečenje i sipati u njega pripremljenu smesu za koru. Peći u zagrejanoj rerni na 150 °C 30 min.
Braon kora:
1. Umutiti 6 belanaca u čvrst sneg a zatim postepeno dodavati 6 kašika šećera muteći sve dok se šećer ne otopi.
2. Potom dodati 2 kašike brašna, 1/2 praška za pecivo, 6 kašika oraha i polako promešati varjačom.
3. Pleh obložiti papirom za pečenje i sipati u njega pripremljenu smesu za koru. Peći u zagrejanoj rerni na 150 °C 30 min.
Fil:
U šerpu sipati 7 dl mleka, dodati preostali šećer i kuvati dok ne proključa.