Priprema:
Kore:
1. Ulupati jaja sa šećerom, pa umešati brašno i lešnike i sve lepo sjediniti.
2. Smesu uliti u podmazan i pobrašnjen pleh i peći na 180-200 °C dok ne porumeni.
3. Gotovu koru preseći da se dobiju 2 korice.
Fil I:
1. Odvojiti malo mleka te umutiti puding sa šećerom i gustinom.
2. Preostalo mleko staviti da provri, pa ukuvati prethodnu smesu i mešati dok se ne zgusne. Skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
3. Posebno ulupati margarin sa šecerom u prahu i sjediniti sa ohladjenim kremom.
4. Suvo grože ostaviti da odstoji u vodi da nabubri. Banane, kivi i mlečnu čokoladu iseckati na kockice.
Finalni postupak:
1. Prvu koru poprskati sokom iz kompota od kajsija pa poređati polovinu višanja i suvog grožđa.
2. Potom tanko premazati kremom te poređati polovinu pripremljenog kivija i banana i iseckanu čokoladu. Premazati tankim slojem krema i preklopiti drugom korom.
3. Drugu koru poprskati sokom iz kompota od višanja i premazati slatkim od šljiva, pa poređati kajsije i seckanu čokoladu. Premazati kremom.
4. Preko krema poređati preostalo voće i premazati preostalim kremom.
5. Šlag ulupati sa kiselom vodom i premazati celu tortu.