Ako vam uvek u sosu ostaju komadići paradajiza, uz ovaj trik to će biti prošlost.
Ovaj kuvar je pokazao kako na brzinu možete da pripremite sveži sos od paradajza bez imalo muke. On je uzeo paradajz, presekao na pola i “narendao”, čime je dobio savršen paradajz sos.
Pogledajte u čemu je trik.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net