Priprema:
Kore:
1. Ulupati belanca u čvrst šam postepeno dodajući šećer.
2. Zatim dodati prvo vodu, a onda i žumanca jedno po jedno neprekidno muteći. Potom dodati ulje, takođe muteći.
3. Na kraju umešati brašno pomešano sa kakaom i praškom za pecivo, pa izmutiti žicom.
4. Smesu uliti u pleh obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 180°C 20-30 minuta.
5. Gotovu koru ostaviti da se dobro ohladi i preseći je uzdužno napola.
Fil:
1. U malo mleka razmutiti puding, a preostalo mleko ostaviti da provri sa šećerom, te ukuvati razmućen puding. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
2. Za to vreme penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu i dodavati ohlađen fil kašiku po kašiku. Mutiti dok smesa ne postane glatka.
Finalni postupak:
1. Preko prve kore premazati 1/2 fila, a zatim poređati red pti ber keksa provučenog kroz mleko.
2. Preko keksa premazati preostali fil i preklopiti drugom korom.
3. Čokoladu otopiti sa uljem i preliti preko kolača. Ostaviti ga da se dobro stegne u frižideru.