Priprema:
Korice:
1. Umutiti jaje sa šećerom, pa dodati mast i pavlaku. Dobro ulupati sve zajedno, umešati brašno pomešano sa sodom bikarbonom i zamesiti testo.
2. Testo podeliti na 4 dela i razviti 4 veoma tanke korice.
3. Korice peći na obrnutoj strani podmazanog pleha u zagrejanoj rerni na 220ºC oko 5 min. (Voditi računa da ne izgore)
Fil I:
4. Skuvati voće po želji sa šećerom (vrlo kratko, svega 2-3 min.), dodati puding prethodno razmućen u veoma malo vode.
5. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i u mlako umešati margarin. Kada se margarin otopi, ostaviti da se fil ohladi.
Fil II:
1. U malo mleka razmutiti voćni puding, a preostalo ostaviti da provri sa šećerom, te ukuvati razmućen puding.
2. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i u vruće umešati belu čokoladu i margarin.
Finalni postupak:
1. Svaku koricu filovati prvo filom I, pa filom II, i tako redom.
2. Kolač odložiti u frižider da se dobro ohladi, pa ga pre služenja posuti šećerom u prahu (po želji).