Priprema:
1. Jabuke oljuštiti, očistiti i iseckati na kockice a zatim ih prodinstati na malo ulja.
2. Dodati višnje, suvo grožđe i šećer. Nastaviti sa dinstanjem, neprestano mešajući.
3. U odgovarajućoj posudi pomešati brašno i prašak za pecivo, dodati sveži sir, mleko, ulje, šećer, vanil-šećer i so. Sve izmešati i umesiti glatko testo.
4. Na brašnom posutoj radnoj površini testo tanko razviti i okruglom modlom, prečnika 10 cm, vaditi krugove.
5. Na polovinu svakog kruga staviti malo mešanog voća, ivice premazati mlekom i preklopiti nenamazanom polovinom kruga, čvrsto pritisnuvši ivice.
6. Jastučiće slagati u pleh obložen papirom za pečenje i peći oko 15 minuta na temperaturi 175-200 °C.
7. Pomešati šećer u prahu sa malo vruce vode, tako da smesa bude žitka, i premazati još vruće jastučiće.