PRIPREMA:
1. U odgovarajućoj posudi umutiti 3 belanceta u čvrst sneg, a zatim dodati 3 žumanceta, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna, 2 kašike mlevenih oraha i 1/2 kesice praška za pecivo pa dobro promešati.
2. Smesu sipati u okrugli pleh obložen papirom za pečenje i ispeći koru na 200 °C 30 min. Na isti način napraviti još tri kore.
3. U posudi za mešanje umutiti 8 žumanca, dodati 300 g šećera, promešati i kuvati na pari.
4. Posebno umutiti 8 belanaca te dodati u žumanca. Na kraju dodati 200 g čokolade i uz neprestano mešanje kuvati dok se fil ne zgusne.
5. Umutiti margarin pa sjediniti sa prohlađenim filom. Posebno umutiti 2 kesice šlaga, dodati u fil i lagano promešati varjačom.
6. Tortu filovati sledećim redosledom: kora natopljena mlekom, fil, kora natopljena mlekom, fil, kora natopljena mlekom, fil, kora natopljena mlekom, šlag, gumene bombone.